Pohádka o muži

Pohádka o muži

Anotace: ...

Chloupky na pažích se zježí,
když pronikneš do mých dveří.
Těmi dveřmi vchází se do nitra,
aby už nikdy láska neunikla.(?)

Láskou však není tělesné pouto,
láskou je to, co neprokouklo,
za den, za dva, za měsíc,
jako prsa, rukou křižujíc.

Dotkni se vůně, čistoty, pocitu
nežeň se bezhlavě po lýku.
Hledej vlhká ústa ženy,
které nebyly odhaleny.

Nedívej se na mě jako na květinu do vázy,
ty víš, co mou minulost provází.
Netrap mé tělo povrchností,
a vyzbroj se jinou ušlechtilou ctností,
než je jen…
zbytnělé,
ego!
Autor slza29, 14.04.2010
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, Canis, Ejí, labuť, CULIKATÁ, Jiří I.Zahradník, Koza, Niky88, BLUE-from-the-NIGHT, ilona, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty se koupit nedají, jen získat..

20.07.2010 11:48:00 | slza29

Kde se dají koupit neodhalená vlhká ženská ústa? Hned bych tam šel...

12.07.2010 01:42:00 | Kokonut

Zajímavé... ST

14.04.2010 20:20:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí