Jiná doba

Jiná doba

Anotace: ?

Můj milý příteli,
nějak zdá se mi,
že se zvláštně měníš,
něco jiného copak cítíš?

Řekni mi to velké nic,
pomůžu ti trochu, možná víc,
aha, tak to promiň,
proto si se změnil.

Nemůžu sloužit, není to pro mě,
víš, že jsi nejlepší v téhle době,
akorát jinak než bys teď chtěl,
sám sis to vybral už před rokem.

Čas si nevybírá já to vím,
v jiné době byli jsme si vším.

Teď jsme si vším, příteli, jen tak napůl,
však je to lepší než lámat na námi hůl.
Autor Niky88, 14.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a smutnivé:(

14.04.2010 21:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí