Klárce

Klárce

Anotace: co VŠE MI PROJDE HLAVOU KDYZ TE SPATŘÍM Klárko

BARVA STÍN
ZÁBLESK TOUHA
RADOST SMUTEK
JÁ TY
KONEC NEVŠEDNÍ ALE SMUTNÝ
NAKRÁTKO OSTŘÍHANÉ POLIBKY
srdceryvné slovo Ne!
kouřový signál Ano !!!
pomněnkový vítr na líčku
neprobádané oči dospělé
nekřesťanský mír v duši
pár posledních vpichů touhy
nezbývá místo
snad na zlatou ránu
akceptuj pokoru
já dal bych všechno
za tvou lásku,za pár dní,minut
tisíckrát jsem vzýval Ďábla
mou duši nechtěl stejně půjdu do pekla
proč si neurychlit cestu krvavými růžemi
paklem startek,žiletkou
podávám ti ruku, snad abys ji zahřála
ty mi podáváš svou, ne z lásky,
ale proto že něco chceš...

chtěl bych zemřít rukama kamarádů
stojíc nahý v davu
nechaT nechat se bičovat růžemi dokud nezemřu
a Milovat svůj konec
Autor LaBiL, 19.12.2005
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je opravdu pěkný - takhle pojmenovat a zapsat myslí letící představy a dojmy ... "NAKRÁTKO OSTŘÍHANÉ POLIBKY" (OJ!). Jen ty vpichy a žiletky mne malinko mrazí.
To poslední čtyrverší mi jde pod kůži, jako starší člověk nemohu nevzpomenout film "Americká krása" :-)

12.01.2006 09:24:00 | Hary_nš

tahle se mi libi hrozne moc. hrozne hrozne moc. vazne. . .

21.12.2005 13:15:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí