Milována - Milován

Milována - Milován

Anotace: ...

s údivem ústa dokořán
chladný pohled před sebou
je to on? ten co byl tak milován?

slza kane
rudá jako žádná jiná
ze srdce další vzhůru stoupá
a než k zemi dopadne ...

polibek z nějž vzešel chřát
zlověstný a plný hněvu
nůž byl tak chladný - jako z ledu ukován

hlava kyne
bledá a vyděšená
poslední vzdech ta láska vydá
až mrtvé její tělo k zemi dopadne
Autor Narrion, 15.04.2010
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí