Tichá modlitba

Tichá modlitba

Anotace: ...

Nedívej se do mých zornic,
nedívej a nelíbej mou duši.
Srdce volá, k tvému planíc,
však dobře víš, co se sluší.

Nehlaď mě svým slovem,
nehlaď a nekraď jistoty.
Hruď naplněná těžkým kovem,
klesá do hluché samoty.

Nevolej mé jméno nahlas,
nevolej a neber soudnost.
Vybral sis jednu z tras,
která pozbývá budoucnost.

Nezatracuj mě do propasti,
nezatracuj a odpusť prosím.
Nechci již dále tvé srdce mást ti,
přestože cit k tobě, hluboko uvnitř nosím.

Někdy však zbabělost přeroste mez!
Autor slza29, 15.04.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Kokonut, Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zběsilost v srdci, podívej se na tenhle Lynchův film

12.07.2010 01:39:00 | Kokonut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí