Když jsi smutná

Když jsi smutná

Anotace: po dni "blbec"

Chtěl jsem Ti poslat veselou básničku - ó jaká hrůza!
nějak mě nechce políbit můza ...
proto Ti posílám z úsměvů kytičku
a když Tě naštvou přivoň si trošičku.

Přivoň si maličko, sedni si chvíly
vzpomeň si na toho kdo je Ti milý,
vzpomeň si na mě, usměj se krásně
já jsem Tvůj blázen, píšu Ti básně.

Malinkým úsměvem smutný den zpestříš,
tolik Ti sluší tak proč s ním šetříš ?
Autor mida, 15.04.2010
Přečteno 519x
Tipy 16
Poslední tipující: Kett, Vanilková Ninja, Psavec, Mraveneček, Niky88, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

30.05.2010 22:31:00 | Kett

jj,vidíš,já se taky v tom usmívání musím napravit.Líbí!

05.05.2010 21:25:00 | Vanilková Ninja

Ta je hezká,když se také culíš:-))

15.04.2010 22:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí