Konec Utrpení

Konec Utrpení

Anotace: Začátek mého nového vztahu s novou přítelkyní, po něklika měsíční psychycké vyčerpanosti po předchozí.

Nemohu klidně spát,
Myšlenky mé jsou upnuté na Tebe.
Chtěl bych Ti lásky moře dát,
A koukat s Tebou do nebe.

Má touha je bezmezná,
Sleduji krásu měsíce.
Jsi má gotická princezna,
Pouze Tebe miluji nejvíce.

Ta krása tvá,
S inteligencí vrozenou.
Snad jednou budeš má,
Našel jsem v Tobě duši spřízněnou.

Jsi štěstí života mého,
Které mi tak dlouho skryto bylo.
Smyslu bytí našel jsem nového,
Zmizla nemoc, díky které mé srdce tak hnilo.

Zde je čas na sny,
O slavném budoucnu našem.
Nadejdou už jen šťastné dny,
Které už není nutno slavit hašem.
Autor Neuroxerus, 16.04.2010
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Striga, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí