Inspirace : One Republic - Apologize

Inspirace : One Republic - Apologize

Anotace: Láska je prostě nevyzpytatelná...

Sbírka: TY

Držím se připoutaná k tobě
Mnohdy se vznáším nad zemí
Slyším, co mi říkáš, ale nemohu mluvit, zdá se mi
Říkáš, že mě potřebuješ
Pak jdeš a odstřihneš mě
A pak se omlouváš
V domnění, že vycouváš
a já se nebudu bránit
Nebudu protestovat

Je pozdě se omlouvat
Je pozdě se omlouvat

Vzala bych další šanci
Další pád
Vzala bych další kulku směřující k tobě
Potřebuji tě jako srdce, které chladem zebe
To není nic nového
Milovala jsem tě v rudé vášni
Milovat tě v modré je zvláštní,
přesto jsem tě milovala
A ty jsi mi na vědomí dala,
že jsi mě za anděla brala
omylem

Je pozdě omlouvat se
za chyby způsobené omylem
Je pozdě omlouvat se teď,
když našla jsi odpověď
na mé šílenství a žal
Miluj mě a budu žít dál
Nemiluj a nechci žít dál...
Autor unstoppable, 16.04.2010
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: vapiti, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí