Chtěl bych Ti říct

Chtěl bych Ti říct

Anotace: Pro tu nejlepší.

Chtěl bych Ti říct

Jsi čistá jak voda, co ze země tryská
Jsi zářící nova, co srdce si získá

Jsi příjemný vánek, co v horku mě osvěží
Nádherná jak pegas, když zbaví ho otěží

Jsi egyptská sfinga, co v písku si klimbá
Jsi v prstýnku kamínek, ze slzy mé pramínek

Jsi bělostný mráček na černém nebi
Jsi dětský vláček a méďa v posteli

Jsi křupavý oříšek v tabulce čokolády
Jsi děvčátko s úsměvem sladkým od marmelády

Jsi ta, jakou tě znám EVO.
Autor Jan Čihoský, 19.12.2005
Přečteno 1410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musela potěšit :-)

19.12.2005 15:10:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí