Zvláštní

Zvláštní

Anotace: zkrácení dlouhé chvíle v matice :D

Bloudím
jako Alenka v Říši divů
Blouzním
jako opilá
Sním
o Tvých očích
Vím
že jsem ztracená
Hádám
se s realitou
Toužím
a setkávám se s absurditou
Kroužím
jako káně nad poli
Usínám
a u srdce mě bolí
Pláču
a slzami si tváře máčím
Směju
se sama sobě, tady není nic k pláči
Miluju
a vím, že beznadějně
Nenávidím
snad na tom jsme stejně
Proklínám
den
Umírám
a se mnou i můj sen...
Autor A'tuin, 16.04.2010
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Pohjolanka, Ejí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá dílka jsou čtivá a mnou všem doporučená!

21.04.2010 00:01:00 | Bíša

Ujíždí Ti rytmus, ale tim se netrap, moc se mi líbí ...P.

18.04.2010 18:20:00 | Pohjolanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí