Kdybych...

Kdybych...

Spočítala bych pramínky Tvých vlasů
smáčené vodou z pomněnkových očí,
spočítala bych vteřiny, když tajíš
dech pro cizí krásu, která skončí.

Uvěřila bych slunci, kdyby chtělo
vyhasnout kvůli kapkám horké vody,
jež dotýkat se smějí Tvojí kůže,
jíž nikdy nevidělo. Nebo snad...? Kdoví?

Jen kdybych mohla Tobě být blíž...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 16.04.2010
Přečteno 468x
Tipy 19
Poslední tipující: floreciente, ilona, enigman, Markéta Hl., slečna.závist, zelená víla, Psavec, Roman.Tycka, mida, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co není může být...stačí nezastavit...

20.04.2010 11:11:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí