pořád se mi daří

pořád se mi daří

Anotace: .

pořád se kolem mě
něco valí
a pořád se mi daří
strhávat laviny
myšlenkou a perem
ale možná jsem jen živel
možná jsem jen
nízkonákladová raketa
(ze který se ozývá štěkot
pološílenyho psa)
možná jsem jen cesta
od nikam do nikam
Autor Tecka 2, 16.04.2010
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Psavec, 6thSun, WAYWARD, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí