Lžeme

Lžeme

Anotace: ....

My dva bráníme své city
Tajně se scházíme s nimi
Aby nás nenašla ta mrcha
........viny............

Ví proč jsme Jiní
Schovaní a Líní
Milovaní a Zvláštní

Ona nás sleduje v našich básní

Čte každou myšlenku a dumá
Nad čárkou či pomlčkou,jestli
jsi byl někdy mou odbočkou

Hříšnou v uvozovkách dán
Kdo se nás bude dál ptát?

Třeba dostala strach a drží
se v ústraní.My dva jsme
dávno přeci ulhaní.....
Autor Kett, 16.04.2010
Přečteno 374x
Tipy 24
Poslední tipující: Mácha, Niky88, susana načeva, Ejí, hašlerka, zelená víla, Psavec, CULIKATÁ, Chico1, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždycky to tak není a nemusí být:).Zacul se:)

17.04.2010 08:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí