volal

volal

Anotace: ... jsi mne ...

.
proč nerosteš
sedmikrásko
zaklínám tě
podbělem

aprílová
voníš v čaji
marně hledáš
cestu ven

hladívám tě
bílým sněhem
ať pospícháš
za sluncem

nemávej už
sasankami
sám z nich nevím
čí dnes jsem

sedmikrásko
nehledej sny
vlásky přihlaď
a jen řekni

volal jsi mne
tak tu jsem
.
Autor a_tao, 16.04.2010
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: Churry, Mbonita, Zlatičko, Psavec, CULIKATÁ, Divoženka1, ilona, WAYWARD, labuť, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí