Láska a touha

Láska a touha

Anotace: Tuhle jsem napsal pro moji nejlepší Kamarádku s velkým K... Možná bych si ale přál, aby byla něco víc...

Jak já bych chtěl mít zas někoho rád,
Jak já bych chtěl svým tělem někoho hřát…
Velký je svět a já jsem v něm sám,
„Má mě někdo rád?“ Pořád se ptám.

Někdo by tu byl, kdo by mě rád měl,
ale nikdo mě nemá rád tak jak bych chtěl.
I když zřekl jsem se svých citů a emocí,
bojím se, abych netrpěl Lásky nemocí.

Nechci už být nemocen tou touhou bolící,
Zbyly mi po ní jen rány pomalu se hojící...
Ale přesto jako blázen bych možná chtěl,
abych Tě zas jednou políbit směl...

Neber to jinak, než jak je to psáno,
však na paměti měj, že i divadlo někdy nebývá hráno...
Autor Jean Ringo, 17.04.2010
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí