Ájka

Ájka

Anotace: A ještě jedna pro Kamarádku... Berte to trochu s humorem

Tuhletu píši jen a jen pro Tebe,
kdybych šel náhodou předčasně do nebe.
Chci abys věděla, že rád jsem Tě měl,
chci abys věděla, že někdy políbit jsem Tě chtěl.

Když mě chytneš za ruku, je mi tak nějak krásně,
asi jsem už trochu blázen, že Ti píšu tyhle básně.
Jsi snad nejvíc, co teď mám,
ať chceš nebo nechceš, zítra Ti pusu dám.

Když tyhle řádky čteš, tak neuraž se prosím,
Vždyť pokaždé když chceš, tak CDčka Ti nosím.
Nechci zkazit ten náš vztah krásný,
ani touhle přihlouplou básní.

Tak raději popřeji Ti sny sladké,
Pošlu pohlazení po Tvé tváři hladké,
pusinku na líčko na dobrou noc,
mám Tě rád Ajiško, mocinky moc.
Autor Jean Ringo, 17.04.2010
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučce jsi jí to pošeptal,máš tip za obsah:)

17.04.2010 11:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí