S jarním ránem

S jarním ránem

Anotace: Lyrika

Tak, a láska přišla s prvním jarním ránem,
jak dívenka s květy se objevila.
Zářící, milostná a mládím milá,
voněla kořením, myrhou a šafránem.

Tak radost vlaje v slunci, jako šál,
na ramenou, které tak osaměly,
na pažích, které tak objímat chtěly.
Léčím se láskou, odešel úzkostný žal.

Jsem zase taková, jaká dřív jsem byla,
však přeji si nyní mít útěšný klid,
prosnít všední dny a s láskou v mysli žít,
po truchlivých letech, nechť přijde idyla.

Jak Venuše pohodou musím začít žít,
byť v ani lásce boly neustanou,
o štěstí se musím bát, lásku prosadit.
Autor Maura, 17.04.2010
Přečteno 428x
Tipy 23
Poslední tipující: nejsembásník, j.c., modrá..., Bíša, Kajaro, carodejka, labuť, hašlerka, Psavec, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... potkal jsem Lásku,šla na pole
někoho právě že hledá
kde v ječmeni je místo holé
a šlápot abeceda
***
Jiří senior

21.04.2010 20:44:00 | j.c.

:o))

21.04.2010 00:27:00 | Bíša

Láska s jarem a hlavně s Tebou!To je najednou moc moc krásné lásky!!!

19.04.2010 22:01:00 | Kajaro

U tebe najdu lásku vždy v krásném kabátě.

19.04.2010 22:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí