Rádoby MY

Rádoby MY

Anotace: ...dokolečka dokola...

průvan profouk mojí hlavou
stále čekám na tu pravou
ty to asi nemáš být
whisku do sebe jdu zase lít

půl roku jsem ignoroval
tvé narážky, že jsme si podobní
všechno trochu zlehčoval
než přišla rána zásadní

za tvrdou skořápkou srdce z porcelánu
jsi úplně jiná než jsem myslel
od valentýna bez tebe ani ránu
obrovskou love story pro nás já vymyslel

naivita opět přeprala můj rozum
já nechápu vývoj našeho vztahu
tahle show zaplněným ochozům
přivádí mě do šílenejch stavů
Autor Henry Chinaski, 17.04.2010
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné!Skutečně moc pěkné dílko!ST

29.04.2010 00:48:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí