Rovnice o jedné neznámé

Rovnice o jedné neznámé

Anotace: Nic v tom nehledejte-snad jen špetku sebelítosti...

Chtěl bych ji spatřit dřív
než opustím svůj zápisník
a teplo rozvrzané židle,
dřív než najdu klid a mír,
dřív než propíchnou mě
-vidle.

Chtěl bych ji spatřit dřív,
prohlédnout tu skálu z ledu
a spatřit její oblé rysy
dřív než usnu navěky,
dřív než ohlodaj mě
-krysy.

Chtěl bych ji spatřit dřív,
říci pár lichotek
a sednout si s ní k vínu
dřív než mé srdce zkamení,
dřív než začnu šňupat
-hlínu...
Autor Rejha, 17.04.2010
Přečteno 506x
Tipy 12
Poslední tipující: myší královna, Kamil Princ, maikycz, Sima, kaňka ouškovaná, borůfkovej shit., ludmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí

18.04.2010 07:56:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí