Vrba

Vrba

Anotace: co dodat:-)

Sluneční svit objímá jezero lásky,
za vzrostlým tisem, květ bělavé krásky.
Pod vrbou stoletou milenců kout,
obloha vybízí po nebi plout..

Matička mládí - vrboví uvadlé,
nažloutlé nemocí, nad vodou přepadlé
-vzpomínky touhy pod kůrou zarývá,
když kadeř listoví čin vášně ukrývá.
Učenci opilí nápojem poznání
přichází rozdmýchat slovíčka vyznání,
v páru si vyprávět POHÁDKY MÁJE,
za slunce západu vkročit do ráje...

Za vrbou stoletou nevěry kout.
Láska tam chce se vyprostit z pout.
Vzdor noci minulé, kdo z myrty kytičku
položí na okraj zrádného chodníčku?
Do studny příštích let kameny hází,
kdo druha podráží ve skrýši z mlází..
Autor gaginas, 20.06.2004
Přečteno 1216x
Tipy 2
Poslední tipující: drb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí