Miláček

Miláček

Anotace: básnička pro mého miláčka...

Na internetu jsme se před léty poznali,
před dvěma lety jsme se dohromady dali.
Říkaval jsi mi štěně,
dnes je to "Lásko, pojď ke mě".

Polibky jsme si dávali,
ruku v ruce chodívali.
Stejné je to i dnes a i zítra snad,
já tě mám ráda, ty mě máš rád.

I hádky náš vztah provázeli,
my si však polibek vždycky dali.
Pravdu máme oba zřejmě,
tak lásko, prosím, obejmi mě.

Jakmile osmnáct bylo mi,
prstýnek koupil jsi mi.
Tys mi ho však nedal,
a v lese o ruku požádal.

Na prst jsi mi stříbrný prstýnek dal,
pak jsi poklekl a s úsměvem se zeptal,
"Chceš si mě někdy vzít?"
a já odpovídám že tvá chci být.

Od té doby desítky růží jsem dostala,
polibek jsem ti za ně vždycky dala.
Životem i vším pro mě jsi,
na internetu jsme se před léty poznali,
před dvěma lety jsme se dohromady dali.

Miluju tě.
Autor Riakel Saitten, 18.04.2010
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám Ti tip za obsah,krásný příběh dvou modrých hvězdiček-dojal mě!:-)

18.04.2010 11:08:00 | CULIKATÁ

Nádherné...:))

18.04.2010 10:16:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí