Jen pro tu dnešní noc

Jen pro tu dnešní noc

Anotace: Ať nás klidně zatratí, ale dnešní noc bude naše...

Rouška noci již zakryla ulice
Lesy ozářil stříbřitý svit měsíce
Hvězdy, ty oči nebes na svět mrkají
A nás, děti noci k sobě vzhůru volají

Tak vezmi, Lorde, nabízenou ruku mou
Vydej se se mnou vpřed tmou černočernou
Jen pro tu dnešní noc jsi můj a já jsem Tvá
Tak ukažme světu jak vypadá láska nemrtvá

V potocích krve tančit celou noc spolu
A doufat, že slunce již nikdy nevyjde na obzoru
Autor Saggitta, 18.04.2010
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí