Paklíč

Paklíč

Anotace: Jeden z mnoha citových výlevů zakódovaných do básně

Sbírka: Variace

Co teď
V nejvyšších sférách
Se jenom škrobeně culí
Malovaná krása

Za sklem
Za mřížemi
Pod vodopádem slz

V duši horkost
A na dlani paklíč
Otvírám své srdce
Slyším smích
Zavrtěla se závist v křovinách
Smutek odplul
Po řece Styx
Když Ty mě držíš v náručí

Jak mám vědět kolik odbilo
Neslyším stopy
Které bosé nohy v mechu
Chtěly přepsat
Do líbezných slov o lásce

Mám strach
Že vítr odvál štěstí
A já v dlani nosím
Jen paklíč
Autor Ori Eremos, 18.04.2010
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Kajaro, labuť, susana načeva, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,souhlas-tahle holka umí moc moc dobře psát!ST

20.04.2010 23:08:00 | ilona

Báječně píšeš,až jsem z toho mile potěšený!Jsi milý básnící kvíteček!!

19.04.2010 22:39:00 | Kajaro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí