Ze srdce...

Ze srdce...

Anotace: Pro srdce...

Lidé si prý mají zapamatovat věci,
které prožili.
Já si zapamatuji ty,
které jsem prožil s Tebou.

Lidé by si měli vážit těch,
co jim pomoci dokážou.
Já si vážím Tebe.

Měli bychom být vděční těm,
kteří si to zaslouží.
Já, děkuji Tobě.

Měli bychom myslet na ty,
kteří na nás nezapomenou i po dlouhé době.
Já stále myslím na Tebe.

Držet se u těch,
kterým věříme.
Já, Tvou dlaň nikdy nepustím.

Milovat ty,
které navždy nosíme ve svém srdci.
Já, miluji Tebe.
Autor Martin Flídr, 18.04.2010
Přečteno 544x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Patrik Mališ, ilona, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí