Nechtěj mě milovat

Nechtěj mě milovat

Anotace: někdy nebo pořád...

A už zase končí den další,
usínám s myšlenkou starší.

Trápí mě, že mě lidi nechápou,
v myšlenkách mých jen tápou.

Jako bych tu už asi nebyla,
že potkala jsem kdysi debila?
A teď?
Pořád jen...

Vzdušný zámky si stavím,
když křovím jen tak chodím.

S láskou nešetřím,
zítra ti to povím.

S posledních neurčitých pocitů,
řeknu ti a půjdu do tvého bytu.

Neuvidím, neucítím jen vykašlu
se na pravidla.
pak neřeknu ti nic a ztratím cenu,
vytáhni láhev vína,
vše je jen moje vina.

Tak trochu sobecká, někdy nebezpečná,
rozpustím si vlasy a budu věčná, nevděčná
zrůda, co umí jen vzduch vdechovat
Tak prosím nechtěj mě nikdy milovat.
Autor Niky88, 18.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je jich tam víc, ale autor je jedinej :-)

18.04.2010 19:21:00 | Niky88

Inspirace z jedné krásné písně, nemýlím-li se.

18.04.2010 19:20:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí