Zklamání

Zklamání

Anotace: .

Sbírka: Píšeš

Čas utíká den za dnem.
Střídá se den a noc,
ale opuštěná stále jsem,
už ztrácím tu zázračnou moc.

Už ztrácím tu lásku,
kterou jsi mi dal.
Náš vztah visí na vlásku,
včerejší den mi ji vzal.

Když jsem tě v parku viděla,
nevěřila jsem očím svým.
Vedle tebe cizí holka seděla,
Mířila ústy ke rtům tvým.

Od toho dne už nemám cit.
City už nechovám k tobě.
Stále ale můžu snít,
místo toho si to vyčítám sobě.
Autor Kateřina Lukavská, 18.04.2010
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí