Nový Smysl

Nový Smysl

Anotace: Poděkování mé milované za ukončení mých chvilkových depresí a celkového smutku....a poznání nového světa..

Ta ruka co se zde vynořila,
Křehká a jemná…
Vynořila se z temnot…
A uviděl jsem dlaň otevřenou.

Uchopil jsem jí,
A pochopil jsem hned,
Čím ta ruka je.
Z temnot mne ihned vytáhne.

Když uchopil jsem jí…
A vše mne začalo opouštět.
Přinesla mi nový začátek!
Celý nový svět!

Zbavila mne všech špatností,
I zbytečných vět.
Protože s Tebou lásko,
Poznal jsem svět.

Života smysl mi dáváš,
A já už vím jak žít mám.
Ale bez Tebe….
Bych toho nebyl schopen.
Autor Neuroxerus, 18.04.2010
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí