Ona

Ona

Anotace: Když jsem si uvědomil, že ona byla zárodek všech mých depresí a černého světa....plného bolestí a nenávisti...tato báseň už je starší a je o mé předešlé přítelkyni.

Ze začátku to bylo rozmilé,
On krásnou dívku si našel.
Její kamarádky ho jí záviděli,
A za něj jí nenáviděli.

Ale vše to bylo zcela jinak…
Nebylo to tak růžové.
On jí věřil,
Říkal: „srdce máš mé“.

Ona ho polibky a doteky hostila,
Též mu týden věřila…
Dělal pro ní co jí na očích viděl,
A dlouho mu to vydrželo.

Poté přišla pravda,
Která byla příliš krutá…
Svrhla ho ze šťastné cesty,
Hnula jeho srdcem…

Byl tím tak raněn…
Celé noci prolitoval.
Litoval nad osudem svým,
Nad svou slepostí.

Stín jeho oči zatemněl,
a v depresích strávil měsíce.
Když ovšem dostal se z toho,
Nejvíce děkoval že lásku poznal.

Ale to už je jiný příběh,
Příběh plný štěstí a vášně.
Příběh bez opovržení a čisté lásky,
O tom povím vám jindy.
Autor Neuroxerus, 18.04.2010
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí