Touha

Touha

Anotace: Jaké to je? Toužit?

Tak bezbřehá,
jako vesmír oceánů
a hluboká stejně,
jako jeho propast

Byla slepá,
jako noc
a stejně jako ona
roztahovala své sítě
a toužila
nemohouc popadnout dech..
najít svůj úděl...

Tušila,
tak jako tuší
zhrzená milenka
a cítila,
tak jako ony cítí
bolest...
zklamání když nedojdou naplnění
a vadnou
v ostrůvku sebe sama...

Stala se symbolem
a činem zároveň
nepřipouštějíc porážku
nebo pochybnost
jen rozčarování

Věděla
a nevěděla nic
Touha...
Tak malicherná...
Jako vzpomínka.
Autor Etain, 18.04.2010
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, Sladkalu, CULIKATÁ, Lissa, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí