Strach

Strach

Anotace: Jak se život dokáže změnit ze dne na den?

Přiletěl
kdoví proč
na perutích ledových
o mých snech bláhových
mohu si
nechat zdát

Vplížil se
pod dveřmi
duše mé křehké
nebude lehké
vyhnat ho zase ven
a zavřít petlicí

Připlaval
po slzách
v srdci mém zakotvil
kdo by to pochopil
lépe
než on sám?

Bojím se o tebe
bojím se o nás
chci tě jen pro sebe
ale nejde to

zřejmě...
Autor Etain, 18.04.2010
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, Lissa, Markéta Hl., CULIKATÁ, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno nemusí být takové, jak se na první pohled zdá.... Neboj se a bojuj.

20.04.2010 18:33:00 | Lissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí