Naděje

Naděje

Anotace: Zbabělým štěstěna se směje……..

Dnes jednu z mála poznal jsem,
zjevila se vedle mne, spasila svým pohledem.
Rukou duši pohladila,
úsměvem srdce zaplavila.
Hvězdičky v očích říkají,
tak tady si, už končí tvé hledání.
Srdce šrámy nezdarů zjizvené,
už nebolí, je zpravené.
Ledy tají v jejích dlaních
slunce opět hřeje,
duše radostí zpívá na vonných pláních,
vypadá to, že ti štěstí přeje,
oči nelžou tak jdi za ní,
stále váháš, klamné zdání ? ? ?


Zbabělým štěstěna se směje……..
Autor FeaTir, 19.04.2010
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mraveneček, Labanda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí