Milovat příliš

Milovat příliš

Anotace: ***

Sbírka: TY

Je správné milovat
Je to povznášející, pozitivní
Ten cit, co spojí dva dříve cizí lidi
Dva osamělé jedince
Miluj, dokud můžeš
Miluj, pokud chceš
Snad dopadneš
lépe než já

Láska smyslem života bývá,
když se na tebe dívá,
jako bys jediná byla
- jediná na celém celičkém světě
Tak hloupě prahni po odvetě
A dej mu pohled stejný
Tvůj záměr je zřejmý,
ale jen pro tebe

Není nic špatného na tom, když miluješ
A nad svým vyvoleným se skláníš
Když tajíš dech, ani nepřeháníš
Všechno to vzrušení proudící tvou myslí
dává ti křídla a zároveň tě tísní
Miluj do skonání těla
Žádoucí, vstřícná a vřelá
v určitých hranicích

Miluji
Tak moc, že mě to sžírá
Ve své lásce zoufalá a osamělá
Dívá se na mě a dobře to ví
Dívám se na něj s klidem ledovým,
za kterým bezmeznou lásku skrývám
Říct teď cokoli - už se nepodívá
Já přece vím, že s mou láskou snídá
žárlivost, sobeckost, touha vlastnit
každou jeho chvíli,
každý kousek jeho těla
Je správné milovat
- lásku dávat, lásku brát
Vždyť smyslem života bývá
Když jisté meze mívá
Není nic špatného na tom, když miluješ,
pokud po správné cestě jdeš
Někdy se láska v šílenství mění
A není nikdo, kdo by si jí pak cenil
Otevři oči - snad teď všechno vidíš
Milovat je nádherné,
když nemiluješ příliš...
Autor unstoppable, 19.04.2010
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: Sadistic Soul, Martin_Zek, CULIKATÁ, Petbab, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí