Hra

Hra

Anotace: hra, kterou už nemám sílu hrát...

Je to jen hra....když píšu ti, že stýská se mi
Je to jen hra....když při milování opájím se závratěmi
Je to jen hra....když říkáš mi, lásko chci tě
Je to jen hra....když šeptáme miluji tě
Je to jen hra....když touhou se mi nohy třesou
Je to jen hra....když mě tvý ruce do pekla nesou
Je to jen hra....když v nočním tichu brečím
Je to jen hra....nejsi můj, jsi něčí
Je to jen hra....už vím
Autor štírka, 19.04.2010
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Mikko Johannes Antero Haaveilija, Mraveneček, Sanssusi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalé!!!

...byla to jen hra...jen hráči hraná...

20.04.2010 23:41:00 | Mikko Johannes Antero Haaveilija

Fakt pěkné :-)

20.04.2010 01:06:00 | FANGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí