Milostný dopis

Milostný dopis

Anotace: ...zamilované vyznání, či žádost o psaní? V mém lehce ironickém podání... ;-))

Napiš mi prosím milostný dopis
Napiš žádost o mou lásku.
Napiš to sám, žádný opis.
Napiš vzkaz i bez obrázku.

Vlož do obálky to psaní,
napiš tam mou adresu.
Ať to přání láskou voní
Rychle piš, déle čekat nesnesu.

Přiletí ke mně z velké dálky.
Pošťák 3x zazvoní.
Zapomenu na všecky hádky.
Zapomenu na minulý den.

Pošťák projde otevřenými vrátky,
vyléčí mou beznaděj...
Autor kuskus pruhovaná, 19.04.2010
Přečteno 482x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, bobi bobie, FANGirl, Psavec, CORONATION, Tacca, Květka Š., CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí