Vlak přijíždí a Ty se vracíš

Vlak přijíždí a Ty se vracíš

Anotace: Až zase ráno přijdeš ke mně, až zase večer a přes den budu Tě vídat, můžu Tě stokrát nemít ráda a toužit zapomínat, však nic nenahradí tu touhu smět s Tebou obědvat i snídat a usínat s Tebou při měsíci, má láska k Tobě ve mě stále klíčí..

Vlak přijíždí a Ty se vracíš,
z dálky, z blízka, z neznáma,
vlak přijíždí a Ty se vracíš,
jak ráda bych Tě objala.

Vlak přijíždí a Ty se vracíš,
přicházíš blíž a vztahuješ dlaně,
vlak přijíždí a Ty se vracíš,
stěží si v dálce myslel na mě.

Vlak přijíždí a Ty se vracíš,
dotknout se Tě to je mé přání,
vlak přijíždí a Ty se vracíš
a sny zas mizí se svítáním.

Vlak přijíždí a Ty se vracíš,
jak ráda bych Tě zlíbala,
vlak přijíždí a Ty se vracíš
a já jsem sama zůstala.

Vlak přijíždí a Ty se vracíš,
a možná už to zítra bude,
vlak přijíždí a Ty se vracíš
a já Tě zase vidím všude.
Autor grázlík, 19.12.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkně napsané, ale dej pozor ať ti to zase neublíží...

20.12.2005 23:04:00 | ona

No holka, jen do toho zase nespadni!

20.12.2005 09:15:00 | Krtica

Hej grázliku (vlastně grázlice :-) smekám... Fakt se mi to líbí...

19.12.2005 21:06:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí