Zrozená krása

Zrozená krása

Anotace: ...nevím jestli mám plakat nebo se smát...

Sbírka: Míša T.

Když tě vidím jak jsi krásná
chtěl bych tě obejmout
na obloze svítí hvězda jasná
já chci na zem lehnout
a ležet tam až do konce světů
třeba ani neříci větu
jen když budu s tebou
a budu uhranut kletbou
tu kletbu na mě sešleš ty
a stačí pohled a ne dlouhé věty
a každý kdo tě okolo spatří jít
tak uhranut bude - bude o tobě snít
tak jako já a vím co tu říkám
miluji tě a všeho se zříkám
Autor Salvatore, 19.04.2010
Přečteno 564x
Tipy 7
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Patrik Mališ, Kajaro, jaroslava anna, ilona, boomslang, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí