není

není

Anotace: ... ani v bdění ...

.
není prázdná
dávným sněním
a bděním snívá jen
o dni nějak všedním

má nemilá
rozmarně nevoní
i snění si rázně promění
do mašlovaček
nesnází

nekonečně
kličkovaných
od pradávna
neskromě

nad polštáře
po kterých má
holá skála
prahne

znova
touhou
po ní

po lásce
jedině
pravé

a ta
není

před rozedněním
ani snovým
napouštěním
příštích bdění
.
Autor a_tao, 19.04.2010
Přečteno 385x
Tipy 14
Poslední tipující: Mraveneček, Churry, ilona, isisleo, Lota, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí