Sní..

Sní..

Anotace: třeba se jednou probudí

Z pár střípků
poskládám duši
malého děvčátka
a představím si
jak sní.

Sní nevinně
o vinně
kterou nezná
ale páchá
na každém srdci.

Sní dlouho
s touhou
aby ráno
nikdy nepřišlo
a s ránem já.

A s probuzením
přijde prozření
svět velkou gumou
zničí všechny ty pohádky
a nezůstane Ti víc
než prázdné ruce
umazané od naivních představ.
Autor Larey, 20.04.2010
Přečteno 330x
Tipy 10
Poslední tipující: Fenceless, labuť, WhiteSkull, Květka Š., Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak mizí nám co jsme si vysnili...

06.05.2010 02:12:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí