Třetí svědek

Třetí svědek

Anotace: Kůže a čepel

Sbírka: Noční košilka

Třetí svědek

Krev stekla, voda ji smyla
slza stekla, dopadla, nezaschla
nic nebylo, nic víc, než jen kapky v očích
nepochopený projev lásky a oddanosti k mrtvé květině
doznění temné hry vášní
Je konec, třetí svědek vytesán do kůry stromu
jizva zůstane, bude připomínat lásku
plod nebude, láska ho nezahltí,
láska neuvěřena
vše pro mě, víc pro košilk noci
navždy
Třetí svědek mi je tomu svědkem, že
vše pro mě, víc pro košilku noci

navždy tvůj
navždy

Snílek
plné zuby života přežitý, pln bolesti,
smutný...umírající
Spas mne!

Jediné, co si teď přeju je aby mě první chytil příliv
a dal mi to, po čem jsem vždy toužil...
tvou Oceansoul...
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí