Adrianina kletba

Adrianina kletba

Anotace: Proklínám tě běz lítosti...

Smutné oči zkryla...
Slzy neprolila...
Kletbu z úst vyřkla...
Do srdce ti ji vtiskla...:

Proklínám tě do morku kostí,
Proklínám tě bez lítosti...
Za ublížení na těle mém,
ať oplatí ti druhý zlem...
Za ublížení na srdci mém,
ať hnije duše v těle tvém...
Proklínám tě bez ustání...
Od svítání do svítání...
Brzy už to pochopíš,
že mou kletbu nezrušíš...
A až pak, v ohni pekelném,
poznáš co je pravým zlem...

Odešla tiše, jako sen
snad zbyla po ní vzpomínka jen...
Autor Izza, 21.04.2010
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, 4LJFilip, ilona, Sadistic Soul, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné oči Skryla ;)

21.04.2010 09:34:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí