Svatba

Svatba

Anotace: Vždyť známe se jen tři dny

Zas musím vsát ze země
Zas mám pocit trýznivého vlka
A pocity když dívka plká

Vylézá z díry a má tři nohy
Bojím se slunce a lehkovážné smrti
Bojím se a ten strach mne drtí

Známe se tři dny a už je svatba
Svatebčané - všechny kočky z okolí
A svědek můj smrt když dovolí

Oddá nás muž v kápy jako noc
A nikdo ani já se neptá proč
V první lavici zlovolný roztoč

Jarní déšť přikryje mou samotu
A vina je krásná její ladné křivky
Bolí mne oči, zírám do zářivky

Nechci a nepotřebuji soucit koček
Jak jsi dovolila můj s kosou svědek
I já jsem už senilní, slintající dědek

Známe se tři dny a už je svatba
Tvé družičky jsou bílé v šatech myšky
Už dávno ne čteme zaprášené knížky

Oddá nás muž v kápy jako noc
A místo ano, zakřičím jak vlk trýznivý
Z popelu povstane po krvi žíznivý

Zas musím vsát ze země
Zas mám pocit trýznivého vlka
A pocity když dívka plká
Autor Arthur Bimbaud, 21.04.2010
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Bourdon d'Charpiott
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí