Nemo

Nemo

Anotace: Jsem sám, kráčím zkaženým světem

Sbírka: Noční košilka

Nemo

Potřebuju cítit tvůj dotyk
jinak zapomínám s kým mám tu čest
Já, ostuda všech oceánů
bez nikoho
ztráciv všechny milované
rodiče, přátele, košilku noci
i sebe
Jsem sám, kráčím zkaženým světem
který mě svírá svými drápy
a padám hluboko mezi útesy skal
Pod horami, na konci světa, cítil jsem
druhý domov můj
Kde srdce, tam je i domov
ale já ostuda oceánů
navždy sám
i bez sebe
natož se strdcem
navždy jen přítěž
sám
navždy nikdo
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Pablo Kral, CULIKATÁ, Dreamer.Z
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí