Purpurová křídla

Purpurová křídla

Anotace: rocková píseň

Ponořím se do krabičky mýdla
z vřídla křídla nová
mi tu tou
hloupou touhou blažit
narostou.
Purpurová.

Na židli sedí žába
Žábra žádná nemá
němá je
má ale
zelenou šíji.
Přebarvím ji.

Ponořím se bez bázně do lázně vřídla
ve sklepě sídla.
Uteču ti s kouzelníkem,
bublino z mýdla!
Autor Jiřina Švéda, 21.04.2010
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Skywalker, Unyle Pěl, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí