Tečka

Tečka

Anotace: .

Do oken víří prach
slunce rozhodilo vlasy po stěnách
a já lítám nad zemí...

Po křídlech přeběh mráz,
vítr se mnou cloumá, asi spadnu zas
nemám dost sil, zdá se mi...

Další výlet do oblak, ale až se vyjasní...
Autor C.alwen, 21.04.2010
Přečteno 402x
Tipy 6
Poslední tipující: borůfkovej shit., Niky88, WAYWARD, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí