Přání dítěte

Přání dítěte

Anotace: A kdo by nechtěl miminko...

Sbírka: Noční košilka

Přání dítěte

Přání vyrůst dříve bylo
být větší, než ostatní
Nyní tu jiné přání je a mučí mě
nebýt sám a nebýt sám s
osobou, oceánem propojenou
Pán stvořil, Pán zformoval
Pán spojil
Pána miluji až na druhém místě
kde naděje je, zkrz útěk do neznáma
věčné zatracení, návrat a
zatracení
Pozemská trápení nejsou navždy
touha po oceánu a plodů jeho
věčná je
dvě duše, oceán a plod
to sen je
mlhavá skutečnost, mrtvá budoucnost
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

22.04.2010 09:18:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí