Láska Tvá

Láska Tvá

Anotace: Není co dodat.

Láska Tvá, je jako plamen,
co hřeje tělo mé.
Láska Tvá, je jako lék,
jenž v nesnázích si bereme.

Láska Tvá, je jako nápoj,
plně nabytý novou silou.
Láska Tvá, je jako kompas,
co vždy ukazuje cestu správnou.

Láska Tvá, je jako náplast,
jenž vyléčí každou ránu.
Láska Tvá je můj úsměv,
při každičkém novém ránu.
Autor Pepec, 22.04.2010
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, susana načeva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to jak zaklínadlo..

22.04.2010 20:11:00 | Mbonita

Na začátek...tož,dobrej vejšlap:)

22.04.2010 19:36:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí