Usínáš...

Usínáš...

Anotace: ...

Usínáš a je mi krásně s tebou
tak šťastný jsem nebyl nikdy dřív
po vlasech hladit tě budu noc celou
šeptat ti slova jak dívku mám skvělou
a doufat že noc tato neskončí

Na tváře tě něžně políbím
snad do snů vplete se ti tato chvíle
budeme tančit noční krajinou
pro lásku jen pro tu jedinou
na louce splněných přání

A není nic co by nám vzalo
tanec mezi hvězdami
není nic co by v lásce stálo
a já děkuji i za to málo
že vedle tebe usínám
Autor Dreamer.Z, 22.04.2010
Přečteno 533x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Psavec, CULIKATÁ, labuť, PPetrushka, Giginka, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezká.

23.04.2010 15:06:00 | Psavec

Krásné vyznání,psané něhou srdce.

23.04.2010 09:45:00 | CULIKATÁ

Moc krásná..tiše jí závidím..ST.

23.04.2010 00:34:00 | PPetrushka

Skvělá...

22.04.2010 23:42:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí