Rozmlouvat..

Rozmlouvat..

Anotace: .. se Sluncem

Rozmlouvat se Sluncem lze
chceš-li, zkus to
půldruha terrabytes
dat řekou hustou
mezi mým z plazmatu
mozkem divným
a jádrem slunečním
ne snad jiným

nevěříš? někomu
je to dané
být tím, jemuž výheň
z očí plane
odbleskem všech hvězdných
horkých koulí
- ať víš, že nespím
na zeměkouli

tak jako naprostá
spousta lidí
dokud pro mne lože
nepořídí
náhoda anebo
doba příští..
aneb v objetí Tvých
nalezišti
Autor Petbab, 23.04.2010
Přečteno 347x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, carodejka, Lota, Kara Lee Exl, Jiná, susana načeva, Psavec, zelená víla, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezké.))

25.04.2010 13:37:00 | carodejka

ladná smršť slůvek

23.04.2010 19:59:00 | Lilien

Myslím, že dílko se Ti moc dobře povedlo... pro mne trošku zamyšlenkové.

23.04.2010 10:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí