Malovaná

Malovaná

Anotace: ...

Sbírka: Peří

Pohled ranní mi ukradne,
dívka lehtájící studenou vodu,
nohou bosou, hladkou od pohledu,
potoku, dokud slunce nezapadne.

Slunci se nechce, stojí dál,
vítr blůzkou hrál, pořád ji neodvál.
Ve dne němá, v noci ke mně promlouvá,
Miluji Tě, Ty musíš být má.

Beznadějně hledím, na malebnou krásku,
kříčíc do ticha, marně prosící,
srdce se smíchá v roztok toužící,
ztělesnit nevadnoucí květ, dívku z obrázku...
Autor Martin_Zek, 23.04.2010
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čaruješ slovy,tak ji očaruj také a ona Ti třebas obživne:-)

23.04.2010 16:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí