Hrad

Hrad

Anotace: ?

Postavili jsme hrad z písku,
zasadili svoji lísku.

Stvořili jsme si svůj svět,
stačilo jen pár pouhých vět.

Hrad se vodou zhroutil,
Svět se časem změnil.

Čas letí,
hrady už nestavím,
světy nevytvářím,
vzpomínky zůstávají,
budoucnost se mi tají.

Jak blázen čekám
a jiným se vyhýbám,
proč srdce mi buší,
když jsme dávno hluší?

Nasadil jsi laťku vysoko
a je to ve mě hluboko.
Autor Niky88, 23.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

místečko mu tam zůstane napořád

24.04.2010 16:41:00 | Niky88

Pořád zůstává v srdci,viď?

23.04.2010 19:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí